What is there to do in the month of May on Ibiza?

Wat is er allemaal te doen in de maand Mei op Ibiza?

, door Michael Buijs, 3 min lezen

Wat jij kan doen in de maand Mei op Ibiza!

Ibiza is één van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld. Het eiland biedt vele attracties, zoals prachtige stranden, indrukwekkende nachtclubs, en een bruisend nachtleven. Maar wat valt er te beleven op Ibiza in de maand mei? Hier volgen enkele suggesties:

1. Ontdek de natuur - Mei is een perfecte tijd om te genieten van de natuur op Ibiza. Het weer is aangenaam en de temperatuur is perfect voor wandelingen en fietstochten. Huur een huis, villa of finca op Ibiza en ontdek de natuur op eigen tempo.

2. Bezoek een hippiemarkt - De hippiemarkten in Las Dalias en Punta Arabi zijn een van de bekendste attracties op Ibiza. Hier vindt op zaterdag een groot aantal kraampjes met kunst en handgemaakte producten. Bezoek de hippiemarkt en geniet van het eten, de muziek, en de unieke sfeer.

3. Geniet van de stranden - Ibiza heeft prachtige stranden die in mei al tot leven komen. Bezoek Cala Vadella, Cala Salada, of Cala Bassa en geniet van de zon, het zand en de zee. Vooral Cala Bassa vinden wij buiten het hoogseizoen een pareltje!

4. Bezoek Dalt Vila - De oude stad van Ibiza, Dalt Vila, is een adembenemend mooie locatie. De stad is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en biedt een prachtig uitzicht over de stad en de zee.

5. Ga uit eten - Ibiza heeft een groot aantal restaurants waar je heerlijk kunt eten. Bezoek een tapasbar, geniet van een pizza of ga uit eten in een Michelin-sterrenrestaurant. Klik hier voor tips!

Of DANS! Hier een paar openingsfeesten!

DC10: 1 Mei Circoloco opening

Eden: 5 Mei Defected opening

O beach 5 Mei opening

Hi : 6 mei ANTS opening

Hï: 7 mei Glitterbox opening

Hi: 27 mei Black Coffee opening

Ook het dorpje Santa Gertrudis is een bezoekje waard door de goede horeca die gevestigd is en in het geval u kinderen heeft zit er een speeltuin in het hart van het dorp, op loopafstand vind je Atelier 74 waar je lekker kan lunchen of creatief bezig kan zijn! Winkelen kan hier trouwens ook evenals schilderen met de kids!

Als je op zoek bent naar een huis, villa of finca op Ibiza om te huren in de maand mei, kijk dan eens bij Huren op Ibiza. Wij  bieden een breed scala aan villa's, huizen en finca's op Ibiza, allemaal op prachtige locaties op het eiland.

Ontdek het eiland op je eigen tempo en geniet van de vele ervaringen die het te bieden heeft.Waarom u bij Huren op Ibiza moet boeken: Wij zijn staan voor de beste persoonlijke service op het eiland, wij geloven dat een onvergetelijke ervaring de sleutel is!

Ons lokale team  is 24/7 voor u beschikbaar en bereikbaar. Boeken kan je overal, een fijne ervaring hebben daar zijn wij de beste in!

Klik hier voor een selectie van ons aanbod!