Uber starts its services in Ibiza!

Uber start met haar services op Ibiza!

, door Michael Buijs, 1 min lezen

We zijn verheugd om de recente ontwikkelingen in de mobiliteit sector op Ibiza te bespreken, vooral met betrekking tot de langverwachte lancering van Uber op het eiland. Als Huren op Ibiza zijn we toegewijd aan het informeren en delen van belangrijk nieuws met onze gewaardeerde gemeenschap.

Uber, een wereldwijd erkend platform voor gedeelde mobiliteit, zal vanaf 29 november om 09.00 uur operationeel zijn op ons prachtige eiland.

Deze toevoeging brengt nieuwe mogelijkheden voor reizen en biedt diverse diensten aan gebruikers, waaronder Taxi, Uber Comfort, premium VTC-service en Uber Van voor groepen van maximaal zes personen.Een opvallend aspect van deze lancering is de focus op samenwerking met de lokale taxisector. Ibiza wordt de achtste Spaanse stad waarin de taxidienst wordt geïntegreerd in de Uber-app. Dit illustreert een verbintenis om bestaande infrastructuur te versterken en te profiteren van de expertise van lokale dienstverleners.

Een blik op de toekomst onthult nog meer gemak voor de gebruikers: in de komende weken zullen services zoals Comfort Reserve en Van Reserve beschikbaar worden gesteld, waarmee reserveringen tot 90 dagen van tevoren mogelijk zijn. Dit zal de mobiliteitsplanning voor bezoekers en bewoners aanzienlijk vergemakkelijken.

Uber heeft ook aantrekkelijke incentives aangekondigd voor taxichauffeurs die zich aansluiten bij het platform, waaronder €150 voor het voltooien van de eerste 25 ritten en €300 voor elke nieuwe gasttaxichauffeur. Bovendien kunnen chauffeurs van Uber Taxi tot €300 per week aan incentives verdienen.

De lancering van Uber op Ibiza komt op een moment van aanzienlijke groei van de vraag naar mobiliteit op ons eiland, vooral tijdens de zomermaanden. Deze stap van Uber toont hun toewijding aan het voldoen aan de behoeften van onze groeiende gemeenschap en bezoekers.

Felipe Fernández Aramburu, de algemeen directeur van Spanje en Portugal bij Uber, heeft verklaard dat het bedrijf van plan is om nauw samen te werken met taxichauffeurs, de lokale toeristische sector en overheidsdiensten om de mobiliteit op Ibiza verder te verbeteren.

Als Huren op Ibiza kijken we uit naar deze nieuwe toevoeging aan de mobiliteitsdiensten op ons eiland. De introductie van Uber zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op de manier waarop mensen zich verplaatsen en het verkennen van ons prachtige eiland gemakkelijker maken.