Nice beaches according to Huren op Ibiza!

Leuke stranden volgens Huren op Ibiza!

, door Michael Buijs, 4 min lezen

De 5 Mooiste Strandbestemmingen op Ibiza - Ontdek ze met Huren op Ibiza!

Ibiza heeft een reputatie als een van de mooiste en meest levendige eilanden in de Middellandse Zee. Het is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar de perfecte combinatie van ontspanning en plezier. En het is allemaal te vinden op de prachtige stranden van Ibiza. Of u nu een kalm en ontspannen toevluchtsoord zoekt, of op zoek bent naar levendige feesten met vrienden en familie, er is iets voor iedereen op de stranden van Ibiza. En als u op zoek bent naar een ideale plek om te verblijven, bekijk dan het aanbod van huizen en villa's te huur bij Huren op Ibiza.


1. Cala d'Hort

Een van de meest iconische stranden van Ibiza is Cala d'Hort. Het ligt aan de westkust van het eiland en heeft uitzicht op de legendarische Es Vedra, een imposante rotsformatie die uit het water opstijgt en de mythologie en folklore van Ibiza belichaamt. Cala d'Hort is een rustig strand met kristalhelder water. Het is de perfecte plek om te ontspannen en de schoonheid van Ibiza te bewonderen.

Als u op zoek bent naar avontuur, kunt u hier jetski's, paddleboards of kajaks huren en het water op gaan. Het strand heeft ook een aantal uitstekende restaurants, waaronder El Carmen en Es Boldado, die lokaal gevangen vis, paella en andere mediterrane specialiteiten serveren.


2. Cala Comte

Een ander bekend strand op Ibiza is Cala Comte. Het ligt aan de westkust van het eiland en wordt beschouwd als een van de mooiste stranden van Ibiza. Het heeft een prachtig uitzicht op de zonsondergang en het kristalheldere water is perfect om te zwemmen en te snorkelen.

Cala Comte heeft ook een aantal goede restaurants en bars, waaronder Sunset Ashram en Cala Escondida. Het strand heeft ook voorzieningen als toiletten, douches, parasols en ligbedden. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Ibiza.


3. Ses Salines

Ses Salines ligt in het zuiden van het eiland en is een langgerekt strand met kristalhelder water en een prachtige omgeving. Het strand heeft verschillende bars en restaurants die lokale gerechten en drankjes serveren. Het is een populaire strandbestemming onder zowel toeristen als de lokale bevolking.

Het strand heeft ook verschillende activiteiten om uit te kiezen, waaronder jetskiën, kajakken, parasailen en snorkelen. Er zijn ook tal van wandelpaden rond het strand die u kunt verkennen. Ses Salines is een must-see bestemming als u op zoek bent naar de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning.


4. Cala Xarraca

Cala Xarraca ligt in het noorden van Ibiza en staat bekend om zijn turquoise water en prachtige omgeving. Het strand heeft ook thermale modderbaden waar je in kunt weken en ontspannen. Het is een rustig strand dat perfect is voor ontspanning.

Er zijn ook tal van activiteiten op Cala Xarraca, waaronder kajakken, duiken en snorkelen. Als u op zoek bent naar wat rust en stilte op Ibiza, dan is Cala Xarraca zeker een bezoek waard.


5. Cala Nova

Cala Nova ligt in het oosten van Ibiza en is een van de meest rustige stranden van het eiland. Het water is kristalhelder en je kunt hier ook heerlijk zwemmen, snorkelen en duiken. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Ibiza.

Op het strand vindt u enkele bars en restaurants waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of een verfrissend drankje. Het is een geweldige bestemming voor degenen die op zoek zijn naar wat rust en sereniteit op Ibiza.


Ibiza heeft een aantal van de meest adembenemende en pittoreske stranden ter wereld. Van Cala d'Hort met zijn iconische uitzicht op Es Vedra tot Cala Nova met zijn kristalheldere water en serene omgeving, deze stranden zijn de perfecte bestemmingen voor elk type reiziger. En als u een onvergetelijke vakantie op Ibiza wilt beleven en zorgeloos wilt genieten van de prachtige stranden, dan moet u zeker kijken naar het aanbod van huizen en villa’s te huur bij Huren op Ibiza.