Discover the ultimate holiday experience on Ibiza with Huren op Ibiza: 10% discount on bookings for 2024!

Ontdek de ultieme vakantie-ervaring op Ibiza met Huren op Ibiza: 10% korting op boekingen voor 2024!

, door Michael Buijs, 4 min lezen

Welkom bij Huren op Ibiza, dé toonaangevende aanbieder van luxe villa's op het prachtige eiland Ibiza. Als enige bedrijf zijn wij verheugd om onze klanten een exclusieve 10% korting aan te bieden op boekingen voor het hele jaar 2024. In deze blogpost ontdek je alles over onze schitterende huizen in Cala Carbo, Ibiza: Can Riad, Can Darsh, Villa Uma & Can Carbo. Lees verder om te ontdekken waarom deze huizen de perfecte keuze zijn voor jouw volgende vakantie!

Om te begrijpen waarom Ibiza een populaire vakantiebestemming is, hoef je alleen maar naar de adembenemende schoonheid van het eiland te kijken. Met zijn kristalheldere wateren, betoverende stranden en weelderige landschappen, trekt Ibiza jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld aan. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een bruisend nachtleven, Ibiza heeft voor elk wat wils!

Bij Huren op Ibiza begrijpen we hoe belangrijk het is om een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Daarom streven we ernaar om altijd een stapje verder te gaan dan andere aanbieders. Onze exclusieve 10% korting op boekingen voor 2024 is slechts een van de vele manieren waarop we onze klanten in de watten leggen. Met onze persoonlijke benadering, aandacht voor detail en uitgebreide kennis van het eiland, willen we ervoor zorgen dat jouw verblijf op Ibiza onvergetelijk wordt.

Ontdek de luxe villa's in Cala Carbo:

1. Can Riad:
Alles wat je zoekt vind je in Can Riad, een knusse relaxte vier slaapkamer villa met uniek uitzicht op Es Vedra. De villa beschikt over vier &suite badkamers, een L vormig groot zwembad omgeven door heerlijke sofa's om relaxen en te staren naar de magische rots! Heerlijk BBQen kan hier ook met familie en vrienden gezamenlijk aan de daarvoor bestemde eettafel. Hier kan jij mooie gesprekken voeren over het leven, terwijl je geniet van lekker eten en een prachtige omgeving. In deze omgeving vind je bijvoorbeeld Cala Carbo, een rustige charmante baai in het zuidwesten van Ibiza! 
Ontdek Can Riad hier!

2. Can Darsh:

 Deze stijlvolle villa is ontworpen met oog voor detail. Met een open plattegrond, overdekte buitenruimtes en een prachtig uitzicht op de omliggende natuur, is Can Darsh de perfecte plek om te genieten van de schoonheid van Ibiza. Ontdek Can Darsh hier!

3. Villa Uma:

Met een werkelijk spectaculair uitzicht op de iconische rotsformatie van Es Vedra, is Can Darsh een eigentijdse vakantievilla uit de Es Vedra Bay Villas-collectie met traditionele architectuur gecombineerd met een mondiale stijl, gelegen aan de zuidwestkust van Ibiza op slechts honderd meter loop naar het strand van Cala Carbo. Prachtig uitzicht op de zee en de zonsondergang maken allemaal deel uit van het dagelijks leven in Can Darsh, waar de Middellandse Zee overdag voor je ogen schittert en 's nachts de Balearen-sterren boven je fonkelen. Het zomerleven op Ibiza draait helemaal om outdoor. De traditionele Ibicenco-architectuur van de villa staat in contrast met een stijlvolle en eclectische inrichting en meubels uit Marokko en Bali plus eigentijdse afwerkingen en moderne gemakken, waardoor een luxe en toch huiselijke sfeer ontstaat.Chill-outruimtes, buitenterrassen - zowel in de schaduw als zonovergoten - plus eetgedeeltes in de buitenlucht vangen het uitzicht op en heeft alles wat je nodig hebt om je helemaal thuis te voelen. Het is het soort plek waar je incheckt en nooit meer weg wilt.

Ontdek Can Darsh hier!

4. Can Carbo:

Knusse drie slaapkamer villa met Es Vedra views! Alles wat je zoekt vind je in Can Carbo, een knusse relaxte drie slaapkamer villa met uniek uitzicht op Es Vedra. De villa beschikt over drie &suite badkamers, een zwembad omgeven door teakhout, heerlijke sofa's om relaxen en te staren naar de magische rots!Heerlijk BBQen kan hier ook met familie en vrienden gezamenlijk aan de daarvoor bestemde eettafel. Hier kan jij mooie gesprekken voeren over het leven, terwijl je geniet van lekker eten en een prachtige omgeving. In deze omgeving vind je bijvoorbeeld Cala Carbo, een rustige charmante baai in het zuidwesten van Ibiza!

Ontdek Can Carbo hier!

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie, avontuur of een bruisend nachtleven, Huren op Ibiza heeft de perfecte accommodaties om aan al jouw behoeften te voldoen. Met onze exclusieve 10% korting op boekingen voor 2024 krijg je niet alleen waar voor je geld, maar ook de garantie van een onvergetelijke ervaring op dit prachtige eiland. Aarzel niet, boek nu en maak je klaar voor de vakantie van je leven!

Let op: Deze aanbieding is alleen geldig tot 31 juli 2024 voor boekingen bij de huizen Can Riad, Can Darsh, Villa Uma & Can Carbo in Cala Carbo, Ibiza voor het jaar 2024. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te boeken.


Tot ziens op Ibiza!