Discover the magic of Ibiza with a 10% discount in September!

Ontdek de magie van Ibiza met 10 % korting in September!

, door Michael Buijs, 3 min lezen

Maak gebruik van onze 10 % korting op ons gehele aanbod als enige aanbieder van Ibiza!

Welkom bij Huren op Ibiza - uw beste bron voor het huren van prachtige accommodaties op dit prachtige eiland. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie, een feestavontuur of een romantische ontsnapping, wij hebben de perfecte woning voor jou. En het beste nieuws is dat we voor de maand september een exclusieve korting van 10% aanbieden op al onze huizen in ons bestand. Lees verder om meer te weten te komen over de betoverende ervaringen die je op Ibiza kunt beleven en hoe je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding!


Verken het betoverende Ibiza:
Ibiza, ook wel bekend als het party-eiland, heeft echter veel meer te bieden dan alleen bruisend nachtleven. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, adembenemende landschappen en levendige cultuur. Of je nu wilt ontspannen op het witte zand van Cala Comte, wilt genieten van de prachtige zonsondergangen vanaf Es Vedrà, of wilt feesten bij wereldberoemde clubs zoals Pacha en Amnesia, Ibiza biedt voor elk wat wils.


Maar Ibiza biedt ook een andere kant die vaak over het hoofd wordt gezien. Het eiland is rijk aan natuurlijke schoonheid, met weelderige bossen, verborgen baaien en schilderachtige dorpjes. Verken het binnenland en ontdek charmante stadjes zoals Santa Gertrudis en San Juan, waar je kunt genieten van lokale gerechten en traditionele ambachten. Of verken het beschermde natuurgebied Ses Salines, dat bekend staat om zijn zoutpannen en unieke flora en fauna.


Geniet van luxe accommodaties:
Bij Huren op Ibiza bieden we een breed scala aan accommodaties om aan al je vakantiebehoeften te voldoen. Van moderne villa's met privézwembaden tot charmante finca's omringd door rustige natuur, we hebben voor elk wat wils. Onze accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden comfort, stijl en privacy, zodat je maximaal kunt genieten van je verblijf op Ibiza.


Onze exclusieve aanbieding:
Om je vakantie nog specialer te maken, bieden we voor de maand september een aantrekkelijke korting van 10% op al onze huizen in ons bestand. Of je nu met je partner reist, met vrienden of met familie, dit is het perfecte moment om Ibiza te verkennen en te genieten van de prachtige accommodaties die we te bieden hebben. Vergeet niet om tijdig te boeken om van deze geweldige aanbieding te profiteren!
Hoe kun je profiteren van deze aanbieding?


Het boeken van je droomverblijf op Ibiza met 10% korting is eenvoudig. Ga gewoon naar onze website en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Selecteer de data voor je verblijf in september en gebruik de kortingscode SEPT2023 bij het afronden van de boekingsaanvraag om je korting te ontvangen. Ons vriendelijke team staat ook altijd klaar om je te helpen bij het boekingsproces en eventuele vragen te beantwoorden. Onze boekingsassistenten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden en uw boeking te verwerken.


De aanbieding loopt tot en met 1 augustus 2023.


Ibiza is een magisch eiland dat je de ultieme vakantie-ervaring biedt, of je nu wilt ontspannen, feesten of de natuur wilt verkennen. Bij Huren op Ibiza hebben we de perfecte accommodaties voor je, en met onze exclusieve korting van 10% in september wordt je verblijf nog aantrekkelijker. Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw verblijf op Ibiza en geniet van een onvergetelijke vakantie op dit prachtige eiland!