Win a week's stay in Ibiza with Huren op Ibiza & Donny Roelvink!

Win een week verblijf in Ibiza met Huren op Ibiza & Donny Roelvink!

, door Michael Buijs, 1 min lezen

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Huren op Ibiza en Donny Roelvink hebben de handen ineengeslagen om jullie de kans te geven een onvergetelijke week door te brengen op het prachtige eiland Ibiza. Samen presenteren we een spannende winactie, waarbij je de kans krijgt om een week lang te genieten van een verblijf in een luxe appartement in het idyllische Cala Vadella, inclusief vluchten en een huurauto.

Ibiza, het eiland dat bekend staat om zijn betoverende stranden, bruisende nachtleven en adembenemende zonsondergangen, wacht op jou om ontdekt te worden. Of je nu gek bent op feesten tot in de vroege uurtjes, wilt ontspannen op de prachtige stranden of juist de rustige en pittoreske dorpjes van het eiland wilt verkennen, Ibiza heeft voor ieder wat wils.

Om deel te nemen aan deze geweldige winactie, hoef je alleen maar naar het Instagram-account van Donny Roelvink te gaan en zijn feed te bekijken. Daar vind je een reel over Ibiza, waarin de spelregels staan om mee te doen aan de winactie. Wees niet verlegen en waag je kans op deze onvergetelijke ervaring!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is de instructies op te volgen en Donny Roelvink & Huren op Ibiza te volgen op Instagram. Tag je vrienden en deel de post om je kansen te vergroten.

De winnaar zal worden gekozen uit alle geldige inzendingen en bekend gemaakt worden op het Instagram-account van Donny Roelvink. Dus zorg ervoor dat je dat in de gaten houdt!

Wees er snel bij, want deze winactie is slechts een beperkte tijd geldig. Pak deze kans om jezelf onder te dompelen in de magie van Ibiza en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Wij bij Huren op Ibiza en Donny Roelvink kunnen niet wachten om jouw droomreis naar Ibiza mogelijk te maken. Doe mee aan de winactie en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een week lang genieten op dit adembenemende eiland!

Veel succes en tot ziens op Ibiza!